Om företaget

Plymoth har i över 40 år varit en ledande svensk leverantör av miljöprodukter och system för luftrening. Med huvudkontor, forskning och utveckling samt huvudproduktion baserade i Sverige, har Plymoth kontinuerligt utvecklat och förbättrat sin teknologi. Den höga miljömedvetenheten i Skandinavien har varit en drivande kraft bakom utvecklingen av högkvalitativa och effektiva luftreningsprodukter.

Idag är det välkänt att god luftkvalitet bidrar till en friskare personal, men även till en säkrare och bättre produktionskvalitet, högre effektivitet och färre sjukdagar. Ett företag med en bra arbetsmiljö anses vara en attraktiv arbetsplats.

Plymoths miljövänliga lösningar bidrar till att minska energiförbrukningen i olika tillverkningsprocesser, sänka utsläppen från fabriker och därmed minska den totala miljöpåverkan. Genom dessa initiativ stödjer företaget en mer hållbar industriell produktion som inte bara skyddar vår miljö utan också förbättrar arbetsförhållandena och effektiviteten på arbetsplatserna.

Över 600 produkter

Svensktillverkat

40 år i branschen

Bli kontaktad av säljare

    Skyddas av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till gdpr.